Alisa

Objavljeno na: Nov 25 2015 by admin

ALISA
8/2015

Zovem se Alisa, baš kao i curica iz zemlje čudesa. Tako se i osjećam, kao da sam u nekakvoj zemlji čudesa, u nekakvom polusnu iz kojeg se ne mogu probuditi.
Koji put me jedna od seka uštipne, pa znam da ne sanjam, onda je zagrlim i dam joj pusu, kao i teti koja mi daje papati i mazi me.
Ali drugo sve, sve što sam doživjela je kao ružan san, i želim zaboraviti taj dio malog malog života.
Želim zaboraviti scenu moje mrtve majke koju je pregazila limena zvijer, želim zaboraviti scenu mene i moje braće i sestara kako plačemo i trčimo oko mame pokušavajući je oživjeti. Želim zaboraviti strah, glad, očaj.
Želim zaboraviti bolest, svi smo bili bolesni, a jedna seka se još najviše bori. Stavili su joj cijevčicu u šapicu i daju joj infuziju da je vrate u život. Nadam se da će uspjeti. Ne želim još i nju izgubiti, kao i mamu.
To je moj ružan san, koji će vremenom izblijediti.
A one lijepe snove koje sanjam, za njih želim da su stvarnost. Želim da smo svi mi zdravi, lijepi, bezbrižni i zaigrani.
Želim da svi imamo svoje tople domove, mekane krevetiće, svoje igračke i nježne ruke koje će nas maziti i brinuti se o nama.
Tada će i naša mama biti sretna, sretna tamo iza duge i to će mi doći reći u nekom lijepom snu kojeg ću sanjati u novom domu. Tada će mi šapnuti: “Alisa, probudi se, nemoj se plašiti otvoriti oke, san je postao stvarnost” heart emotikon
Kontakt: 099 670 8275alisa alisa3 alisa4

Objavljeno: Mačke
Tagovi: ,

Komentari su zatvoreni

Komentari su zatvoreni.