BISKA

Objavljeno na: Sep 18 2015 by admin

Starost: cca 7/2014

Kad bismo jednom riječju morali opisati Bisku, ta bi riječ bila ljubav. Teško nam je povjerovati da je psa koji je toliko dobar i koji želi svaki svoj trenutak provesti uz vas i pod vašom rukom netko imao srca izbaciti i ostaviti samu da luta cestom u Potpićnu. Na sreću, pronađen joj je privremeni smještaj gdje je dobila pažnju i pokazala koliko je nježna i privržena.
Biska je mješanka hrta, s visinom grebena do koljena, i iako na slikama djeluje veće ona je vrlo lake građe, mršava i tanašna. Samo unatoč manekenskoj građi i dušu bi prodala za bilo kakav komadić hrane wink emoticon. Savršeno je mirna na povodcu, ali kao i svaki hrt brza je i voli duge šetnje bez povodca, gdje može istraživati, njuškati i trčati za šišarkama. Poslušna je i pametna, trebalo joj je svega par minuta da nauči naredbu “sjedi”. Na mace ne reagira, a ni za pse nema izrazitog zanimanja osim kad je raspoložena za igru. Submisivna je i pred psima i pred ljudima, što je u početku pokazivala piškenjem kad bi joj se približili, ali to smo ponašanje ignorirali te je vrlo brzo prestalo i više se ne pojavljuje.
Biska je pas koji bi vas razveselio i na najtmurniji dan. Uvijek nas dočeka s velikim psećim osmjehom i mahanjem repa, i grabi prvu priliku da sjednemo do nje tako da može sjesti pored nas, nasloniti svoju glavu na naše rame ili prsa i dijeliti nježne puse dok je mazimo ili grlimo. Iznimno je nježna, savršena za obitelj s djecom koju obožava. Kad god bismo u šetnji sreli neko dijete došla bi do njih da je maze, ali ne na neki uzbuđen način već bi vrlo mirno stavila svoju glavu pod njihovu ruku.
Za Bisku tražimo nekoga ko bi joj pružio puno ljubavi i maženja, uz šetnje prirodom i trčanjem za šišarkama, jer ovako divan pas ne zaslužuje ništa manje, a zauzvrat će pružiti apsolutnu ljubav i odanost.
Ako vi želite biti ti ljudi kontakt broj za Bisku je 099 670 8275

biska

Slika Biske da vidite koliko je sitna :)

11988448_537844946366820_1874984039654133776_n

Objavljeno: Psi, Udomljeni ljubimci
Tagovi:

Komentari su zatvoreni

Komentari su zatvoreni.