Goa i Mars

Objavljeno na: Sep 29 2015 by admin

collage2

 

GOA i MARS
5.2015.
Goa i Mars dvoje su od pet mačića ostavljenih u jednom kvartu na Stoji. Došli su kod nas s upaljenim okicama i dišnim putevima, ali su nekoliko odlazaka veterinaru i par tabletica riješili te probleme. Međutim, i dalje su u škakljivoj situaciji budući da još nemaju stalan dom, a jako im fali pažnje, druženja i igranja koje im privremeni udomitelji ne uspijevaju pružiti, a i također, taj privremeni dom ne može trajati predugo..
Goa je mala tigrica, vrlo je umiljata, prede na svaki dodir, čak i pri pregledu kod veterinara :) nisu joj odmah mogli poslušati pluća jer nije prestajala presti. Gotovo je dvostruko sitnija od svog brace, biti će manja i elegantna maca, prava čistunka, velika ljubiteljica ribljih proizvoda, i savršen mali dlakavi dodatak svim vašim izležavanjima po kauču, fotelji, krevetu..
Za razliku od svoje seke koja više voli biti pored vas, Mars je pravi mali uhljeb koji će iskoristiti svaku priliku da legne negdje točno na vas :) ne postoji mjesto na koje se taj nije uvalio. Leđa, trbuh, rame, prsa, krilo, ma šta god date, on je tu, spreman da prede i spava, eventualno trlja svojom glavom o vašu. Mars je pravi gurman i kad poraste biti će veliki ponosni mačor.
Za razliku od mnogih mačića koji su bili kod nas Mars i Goa su prilično mirni i nježni. Nisu konstantno u akciji, većinu dana spavaju ili se čiste, tek povremeno pojure kakvu mušicu ili se pohrvaju. Vrlo su socijalizirani, prijateljski nastrojeni prema svim ljudima i macama, dobri su u automobilu, a sva svoja putovanja do veterinara i nazad su proveli u rukama privremenih udomitelja odakle se nisu pomaknuli, kao što se i vidi na slikama. Ali na slikama možete vidjeti i još jednu stvar, a to je njihova povezanost.
Mi bismo bili najsretniji kada bi neko odlučio uzeti i bracu i seku. Oni se konstantno međusobno čiste i većinu puta spavaju zajedno. Međutim razumijemo i to da će i oni porasti i da će dobro podnijeti rastanak kao i od ostala tri mačića iz legla. Ako ste osoba koja sada gleda ovaj oglas i htjeli biste uzeti jednog od dva mačića, nemojte se predomisliti u nadi da će ih neko uzeti zajedno. Takve se priče ne događaju često, a vrlo je važno i nama i malenima da što prije pronađu svog čovjeka i dom koji mogu zvati svojim.
Za Gou i/ili Marsa zovite na broj: 099/670-82-75

Objavljeno: Mačke
Tagovi:

Komentari su zatvoreni

Komentari su zatvoreni.