HITNO potrebna KAMP kućica

Objavljeno na: Jun 21 2010 by admin

kamp kućica

Zahvaljujući donacijama Zorana Popovića, Dane Tromboni, Sandre Kerovac, Saše Zgrabljić, Tamare Blarežine te još jedne osobe sa foruma skupljen je iznos od 1500,00 kn za kamp kućicu koju smo dobili po povoljnoj ponudi. Veliko hvala ljudima koji su sudjelovali u akciji, bez vas ne bi mogli dobiti kućicu koja nam je veoma potrebna.
Kao što smo već nekoliko puta spominjali, imamo veliki problem sa smještajem maca jer nemamo baš uvjete za njih. A kako ovih dana eto primamo sve više poziva i pronalazimo sve više ranjenih, ozljeđenih maca i napuštenih malih mačića, zaista smo više na mukama gdje ih smjestiti do udomljenja!

Stoga smo došli na ideju nabave jedne kamp kućice – sasvim je nebitno u kakvom je stanju dok god nije trula i nema rupa, ne mora imati ni kotače. Tražimo kampericu po povoljnoj cijeni ili još bolje kao donaciju (budući da nam ne treba kamperica u voznom stanju) kako bi imali gdje smjestiti zdrave mace ili nastaviti s lječenjem bolesnih.

Također, ponovno pozivamo na AKTIVNOST, svaki pojedinac može puno pomoći i samostalno. Zbrinite mace oko sebe, sterilizirajte mace koje možete, primite i udomite mačiće koje nađete…
Ukoliko se osjećate spremnim i voljnim pomoći nama direktno, veoma su nam potrebni ljudi voljni primiti privremeno na smještaj mačiće ili mace – to nam je trenutačno najpotrebnije (jer da imamo takve ljude ne bi nam trebala kamperica)

Pomozite nam da spasimo ta malena bespomoćna stvorenja… odricanje vlastitog komoditeta na tjedan, dva nije ništa u usporedbi sa srećom koju imate kada znate da su spašeni i sretno udomljeni i nastavljaju svoj život onako kako zaslužuju.

Objavljeno: naslovnica

Odgovorite

You must be prijavite se za komentiranje.