IZVJEŠĆE S HUMANITARNE AKCIJE

Objavljeno na: May 01 2013 by admin

humanitarna akcija

U šatoru Rock Caffe-a na Portarati sinoć smo se ludo zabavili uz fenomenalne The Night Express Band koji su nam priuštilu izvrsnu svirku i omogućili da okupimo prijatelje i ljubitelje životinja na jedno mjesto kako bi se svi skupa zabavili i ujedno skupili sredstva za naše štićenike. Atmosfera je bila vesela, svi su bili raspoloženi i opušteni i nadamo se da su se svi zabavili kao i mi.
Osim što su pokazali da su odlični glazbenici, pokazali su se i  kao ljudi dobra srca jer su koncert odradili u sklopu zajedničke humanitarne akcije Rock Caffe-a i udruge Ruka šapi, u kojoj su glavnu ulogu imali upravo oni.

Akcija je bila veoma uspješna, rado izvještavamo da je odaziv bio izvrstan i da smo primili puno riječi podrške, ali i prodali veći broj kalendara, torbica, majci, čestitki i dr. i na taj način prikupili određena sredstva za udrugu.

Slijede zahvale i slike :)
Od srca se zahvaljujemo već navedenim The Night Express Bandu i Rock Caffeu, potom Ani Lorencin i Renati Bule na fotkama za kalendare, Ivi Balajić koja je kalendare osmislila i napravila, Marku i Petri koji su joj u tome pripomogli, Elici koja je napravila ručno izrađene čestitke i tuneliće i kućice za mace, Renati i Adrijani koje su napravile prigodne kuglice za bor, Lari koja je izradila preslatke torbice sa motivima maca i pasa, pet shopu Diablo koji je poklonio paketiće, Ivani i njenoj sestri na predivnim ikebanama, posebna zahvala i Mirti Trohi i Action Textil-u na majicama i pregačama sa motivom ruke i šape koje su bile pun pogodak, zahvala Minji i prijatelju na predivnim crtežima, te na poslijetku svima koji su došli, bili uz nas, prije svega svim volonterima, članovima,  svima koji su pomogli u organizaciji na bilo koji način, a posebice zahvala Adis koja je sve ovo inicirala i organizirala.

Zahvala i Todoru koji nas je najavio u svom stilu i rekao pokoju riječ o nama :)

Slijedi par slika sa humanitarne akcije….

Tko nije stigao kupiti svoj primjerak kalendara još uvijek nije kasno. Kalendari će se prodavati još slijedećih mjesec dana, a kako bi na vašu adresu stigao kalendar dovoljno je uplatiti 60 kn (50 kn cijena kalendara + 10 kn trošak slanja poštom preporučeno) na naš žiro račun sa svim podacima (ime, prezime, adresa) ili nam se javiti kako bi osobno preuzeli kalendar (u tom slučaju treba uplatiti 50 kn) Na slikama u kalendaru su isključivo naši štićenici,  A4 je formata i kvalitetnog tiska.
Kalendari, i preostale čestitke, kućice za mace, kuglice i sve što je ručne izrade mogu se kupiti i danas 23.12., te sutra 24.12. u Domu hrvatskih branitelja na Hand made sajmu od 14h nadalje. 

Objavljeno: naslovnica
Tagovi: , ,

Odgovorite

You must be prijavite se za komentiranje.