Romeo

Objavljeno na: Dec 03 2017 by admin

romeo4

Romeo, Romeo zašto si Romeo?
Zašto si me pogledao najtužnijim plavim očima na svijetu? Zašto si me osvojio na prvi pogled?
Zašto si doteturao kad sam te zvala, jedva nekako ali došao si po hranu i naravno da se pomaziš <3
Zato što je tako moralo biti, morala sam te povesti sa sobom da ti pružim bar malo nade da postoji nešto bolje, nešto bolje od života kraj kontejnera, kraj parkinga i kraj same ceste i limenih zvijeri koje su te ozlijedile…
Veterinar je potvrdio da se radi o staroj ozljedi zdjelice i da se ništa ne može napraviti. Ali sretna sam da si barem pokretan i da možeš normalno živjeti. Drage tete u ambulanti očistile su te od šugaraca koji su napale tvoje uši, ma kako su samo bile krcate, ali sigurno ti je sad olakšanje kada su ti uši čiste i dobivaš kapi da se te zločestoće nikad više ne vrate ;)
I moram da te pohvalim, uistinu si dobar, mazan i nezahtjevan, možda naizgled nesavršen kada počneš teturati, ali toliko si dobar da će prava osoba to zanemariti,
Romeo, sada je vrijeme da osvojiš još nečije srce, onog nekoga tko će te uzeti za Zauvijek <3

Romeo je imao svoje hranitelje i hvala im na svoj brizi, ali njemu uistinu nije mjesto kraj ceste nego u nečijem toplom domu.
Iako je sklonjen na sigurno, ipak nije idealno jer je sam većinu dana, više puta na dan volonterka ga obilazi ali to nije trajno rješenje.
Romeo prima pozive za Zauvijek na 099 670 8275

Objavljeno: Mačke
Tagovi: ,

Komentari su zatvoreni

Komentari su zatvoreni.