RUKA ŠAPI KALENDAR 2016

Objavljeno na: Dec 19 2015 by admin

 

01_web

Jako smo sretni da smo i ove godine uspjeli spremiti Ruka šapi kalendar!

Upravo je dio kalendara izašao iz tiska i možete krenuti s narudžbama :)
Velika hvala sponzorima koji su stali uz nas te nam umanjili troškove tiska – hvala Pharmocopola, Ljekarna Ornela Majetić, Birocom, Bazgin i Frizerski salon Symbolic!
Posebna zahvala ove godine ide Elite Professional Photography na predivnim fotografijama naših štićenika koje su napravljene posebno za ovaj kalendar, i fotografkinji Jasmini Družeta koja je fotografiranje odradila volonterski.
Ove godine ipak nećemo biti u mogućnosti prisustvovati božićnom sajmu, te kalendare možete naručiti putem facebook inboxa udruge ili pozivom na 099 670 8275, ili putem vaših prijatelja volontera udruge.
Donacija za kalendar je fiksna i iznosi 40,00 kn
Primopredaja moguća u pet shopu Happyzoo, ili prema dogovoru s volonterima u Puli i okolici. Imamo mogućnost primopredaje u Rovinju uz možda malo duže čekanje.
Naravno, za one koji nisu iz Pule (ili ne mogu doći na primopredaju), uplatom na naš žiro račun:
Raiffeisen BANK 2484008-1105307250
IBAN: HR3524840081105307250
SWIFT CODE: RZBHHR2X
U opisu plaćanja napisati “za kalendar” i količinu. Nakon uplate javite nam se u inbox za dogovor oko primopredaje ili slanja. Kalendari se šalju putem TISAK d.d. jer je to najbrži i najjeftiniji način dostave. Cijenu plaća kupac kalendara, i to po cijeniku:http://www.tisakpaket.hr/hr-HR/Cjenik.html (15kn)
Hvala svima koji će naručiti kalendar, jer time pomažete šapicama koje su trenutno pod skrbi udruge, i podupirete nas da nastavimo s našim radom, da spašavamo nove napuštene dušice.

Cijeli kalendar možete pregledati ovdje.

13aa

 

Objavljeno: naslovnica
Tagovi:

Komentari su zatvoreni

Komentari su zatvoreni.