ŠTAND NA TRŽNICI POVODOM SVJETSKOG DANA ZAŠTITE ŽIVOTINJA

Objavljeno na: Oct 04 2010 by admin

svjetski dan zaštite životinja

Dragi prijatelji,

pozivamo vas da nam se pridružite na tržnici u ponedjeljak, 4.10, radi obilježavanjasvjetskog dana zaštite životinja!
Tom prigodom imati ćemo štand na tržnici na uobičajenom mjestu za obilježavanje ovakvih prilika.

Štand nije zamišljen kao neka posebna manifestacija ili događaj,  nego kao opušteno druženjevolontera, svih ljubitelja životinja, naših udomitelja ili onih koji to namjeravaju biti sa jednim jedinim ciljem: da pokažemo da ima onih kojima je stalo i da nasilje nad životinjama kao i njihovo zanemarivanje nije više opcija! No možda i zaluta pokoji od naših trenutačnih štićenika :)

Ujedno po prvi put predstavljamo plakate od udruge koji su nastali zahvaljujući velikoj volji i trudu Ane Lorencin (fotograf), Tijane Čubrilo (model), Gorana (model), te Spomenke Todorović(obrada i priprema) te naravno, zahvaljujemo i našim štićenicima što su mirno pozirali :) VELIKO HVALA!

Dobrodošle su sve znatiželjne glavice, kako one male tako i one velike, kao i njihovi ljubimci :)

Posebno pozivamo naše udomitelje da nam se pridruže nakratko sa našim bivšim štićenicima koje bi vrlo rado ponovno vidjeli, a ujedno da pokažu kako su krasni i dobri njihovi udomljeni ljubimci i možda potaknu nekoga na čin udomljavanja.

Od devet sati ujutro pa tokom cijelog dana na štandu će se izmjenjivati naši volonteri s kojima možete porazgovarati, možete pitati sve što vas zanima vezano za udrugu i zaštitu životinja općenito te uzeti pokoji letak, CD sa videom udruge i nekim tekstovima, a možda pojesti i pokoju palačinku :))

Izađimo iz ovih “internet okova” i pokažimo da ljubitelja životinja zaista ima u našem gradu! Svaki vaš posjet štandu nama će značiti veliku podršku i dati će nam volju da idemo dalje još bolje i jače u borbu za one koji to zaslužuju!

Naravno, ovo je i dobra prilika da se pomogne našima štićenicima, stoga ukoliko želite, možete i njih darovati tako da poklonite nešto hrane za pse ili mace, pokoju slasticu, donesete stare deke ili odjeću koja vam više ne treba ili ubacite koju kunicu u kasicu radi pokrivanja vet.troškova. ukoliko vam se ne ide u banku radi manjih iznosa.  Mi smo vam zahvalni na svakoj pomoći.

Radujemo se vašem dolasku! Vidimo se!

NAPOMENA: U slučaju jake kiše ili nevremena štand će se otkazati! Držite fige da nas vrijeme posluži!

Objavljeno: naslovnica

Odgovorite

You must be prijavite se za komentiranje.