BLUE

Objavljeno na: Nov 28 2014 by admin
BLUE

Starost: cca 09/2014

Hej, bok! Mene je našla jedna teta, kaže da su me ubacili u neko njezino dvorište. Ona je trebala za par sati otputovati i nije znala što da radi samnom. Rekla je da imam svašta nešto čudno na šapama, pa je zvala ove tu Ruke da spase moje šape. Kada su Ruke došle po mene, pale su na guzicu. Rekle su teti da sam valjda stao u neku kiselinu ili tako nešto jer nisam imao kožu na niti jednom jastučiću na šapicama. Nisam znao što sve to znači, znao sam samo da me jako boli. Samo sam ležao i plakao, a dok sam stajao stalno sam tapkao i poskakivao jer me jako boljelo.
Ruke su me odvele gospodinu majstoru za mačke. On me cijelog isprepipao i piknuo me sa iglom pa sam se jako ljutio na njega. Još mi je i zamotao sve četiri noge, ne znam kako očekuje da hodam tako? I, kao da sve to nije bilo dovoljno, dao je Rukama neke bljutave bombone za mene. Rekao je da mi ne može na brzinu popraviti šape, već da se moraju same popraviti uz svakodnevno pranje, mazanje, previjanje i uzimanje tih bljutavih bombona. Nisam baš sve shvatio, ali sam bio siguran da neće biti zabavno. Imao sam pravo, uopće mi nije zabavno.
Jedna Ruka sa dvije ruke me uzela kod sebe doma. Rekla mi je da moram biti u kavezu jer ne smijem divljati. U doručak i večeru mi podmetne te bombone i misli da ja to ne znam, ali skužio sam ja nju. Ipak sve pojedem jer mi ona govori da će bomboni pomoći mojim šapama da se poprave.
Ruke kažu da još ne tražim novi dom, ali da ću uskoro tražiti. Kažu da ne mogu same platiti mog majstora, pa vas ja svih molim da im pomognete. Ja bih im pomogao, ali sam čuo da ničije mace nemaju novaca, pa..
Rekle su da bi bilo super kada bi netko uplatio na neki njihov račun sa naznakom “Blue“.

IBAN: HR3524840081105307250
SWIFT CODE: RZBHHR2X

Valjda sam dobro zapamtio brojeve..

Molim vas da pomognete Rukama da plate majstora, kreme, šampone, bombone i zavoje za popravak mojih šapa.

Vaš, još uvijek zamotani Blue
10547613_10204568017815907_6640982167434249236_n
Objavljeno: Mačke
Tagovi:

Odgovorite

You must be prijavite se za komentiranje.