PINO POZDRAV IZ NOVOG DOMA

Objavljeno na: Apr 26 2014 by admin

Nećemo pisati gdje je Pino sve bio jer bi priča bila preduga – ali zaista je prošao SVE – vlasnike kod kojih je bio kao beba, gladan i zapostavljen skupa sa ostatkom legla, boks u kojem je odrastao, šupu u kojoj je bio izoliran dva mjeseca i liječio se od mikrosporoze kojom su ga zarazile mace koje su dolutale, okovratnik, veterinare, operaciju radi povrede križnog ligamenta, oporavak kod jedne divne cure u stanu, boravak u stanu kod jedne, druge, treće osobe i tako sve u krug. Njegovo je ime stalno bilo na zidu udruge, u njegovo se ime stalno tražio smještaj, udomitelj, stalno smo ga vodili na štand da ga netko upozna i možda zavoli…
U jednom trenu novi privremeni smještaj nismo uspjeli naći i Pina su bivši privremeni udomitelji ostavili na ulici, zavezanog na stup. Odmah smo otišli po njega, očajni molili smještaj na sve strane…

ZAUVIJEK DOM 4/2013
Tada se konačno Pinu osmjehnula sreća, jedna žena čula je za njegovu priču i instinktivno podignula slušalicu, da ga primi opet na novi privremeni.
Ali nakon nekog vremena toliko su zavoljeli Pina da je privremeni postao zauvijek dom Pino nije dobio samo jednu ruku šapi, nego mnoštvo ruku čitave jedne obitelji.
Pino je ravnopravni član ove divne obitelji, i svugdje ide sa njima. Često ga možete sresti na izletima na rtu Kamenjak.
Hvala Eva Levin i obitelji koji su toliko usrećili predragog Pina

pino

Objavljeno: Pozdravi iz novog doma
Tagovi: ,

Odgovorite

You must be prijavite se za komentiranje.